Stephanie Devos nieuw gemeenteraadslid in Kalmthout

Op 27 januari 2020

Stephanie Devos zetelt voortaan als gemeenteraadslid voor N-VA in Kalmthout. Ze volgt Domien Arnold op, die ontslag neemt wegens verhuis naar Kapellen.

Stephanie Devos (26) is verheugd de Kalmthoutse gemeenteraad te mogen vervoegen. Ze is al enige tijd bestuurslid bij N-VA Kalmthout en sinds december 2018 ook voorzitter van Jong N-VA Kalmthout. Als politiek wetenschapper van opleiding en als politiek medewerkster van Valerie Van Peel in het federaal parlement is de politieke wereld (achter de schermen) niet echt nieuw voor haar.

“De gemeentepolitiek is dat wel, maar ik heb er alleszins ‘goesting’ in”, aldus Stephanie Devos. “Als gemeenteraad(slid) sta je dicht bij de burger, bij de Kalmthoutenaar. Ik wil dan ook heel aanspreekbaar zijn zodat ik op de best mogelijke manier de belangen van de Kalmthoutenaar kan verdedigen. Waar ik hoop mijn stempel te kunnen drukken? Vooral op het sociaal beleid, mobiliteit en jeugd. Maar ik ben gemotiveerd om mij in te werken in en in te zetten voor alle domeinen aangaande Kalmthout”, besluit Stephanie Devos.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is