Stephanie Devos (31) is lijsttrekker voor N-VA in Kalmthout

Op 8 juli 2024

De 31-jarige Stephanie Devos zal voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024 de lijst trekken voor de N-VA in Kalmthout. Ze zetelt sinds 2020 in de gemeenteraad en is sinds 2021 fractieleider voor de Kalmthoutse N-VA ploeg. Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk Jeroen Luyckx (33) en Lennert Kenis (30). Jan Bosmans (67) duwt de lijst.

N-VA Kalmthout kiest met Stephanie Devos als lijsttrekker voor een jonge vrouw. “Kalmthout heeft nood aan jong leiderschap dat niet alleen denkt aan het Kalmthout van morgen, maar ook aan dat van overmorgen. Wij zetten in op een hechte gemeenschap met aantrekkelijke dorpskernen en met aandacht voor het behoud van het groene karakter”, aldus Devos. Dat de investeringen in de aanleg van fietspaden elk jaar worden beloofd maar telkens worden uitgesteld stoort haar. “Verkeersveiligheid dient te allen tijde een prioriteit te zijn.”

Stephanie Devos – 31 jaar – na haar studies politieke wetenschappen werkte ze enkele jaren voor parlementslid Valerie Van Peel, waarna ze doorgroeide tot adviseur Economie voor N-VA in het federaal parlement. Ze is fractieleidster in de gemeenteraad voor N-VA.

Jeroen Luyckx – 33 jaar – Studeerde toegepaste informatie en werkt nu als service delivery manager voor een Antwerps informatica bedrijf.

Lennert Kenis – 30 jaar – na zijn studies Landschap en tuinarchitectuur heeft hij zich gespecialiseerd in de particuliere tuinen.

Jan Bosmans – 67 jaar –  gepensioneerd. Werkte als opvoeder en coördinator in een voorziening voor personen met een beperking. Momenteel jeugdtrainer voetbal en lid van Bijzonder Comité Sociale Dienst.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is