Jan Jambon komt naar Kalmthout en opent N-VA pop-up lokaal in de Beek

Op 26 juni 2018

N-VA Kalmthout open een pop-up lokaal op maandagavond 2 juli om 19 uur aan winkelcentrum De Beek. Jan Jambon, minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken en lijsttrekker Jan Van Esbroeck openen het partijlokaal officieel. Het pop-up lokaal blijft open tot de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

“Met een hapje en een drankje openen we ons pop-up lokaal feestelijk. Vanuit dat lokaal willen we de campagne aansturen”, aldus lijsttrekker Jan Van Esbroeck. “Kalmthoutenaren kunnen er terecht voor een gesprek met onze N-VA-kandidaten en bestuursleden. Alle inwoners met een vraag of een mening zijn welkom. Ook zullen al onze vergaderingen en ontmoetingen hier kunnen doorgaan. Het zal ons verdeelcentrum van alle campagne materiaal worden. Mensen die graag een tuinbord of een affiche achter hun raam hangen kunnen hier terecht om ze te bestellen of op te halen.”

“We hebben hard gewerkt om er een mooie ontmoetingsplaats van te maken”, vult voorzitter Greet Dries aan. “We hebben een prachtige locatie kunnen bemachtigen naast de Delhaize en vlakbij het marktplein. We zijn een open huis, iedereen kan er vrij binnenwandelen. We hopen dan ook dat Kalmthoutenaar binnenspringt.”

Het pop-up lokaal zal tot en met eind augustus open zijn in het weekend. Vanaf september kan je dagelijks terecht in het partijlokaal.

Concreet: maandagavond 2 juli om 19 uur uur aan winkelcentrum De Beek, Pastoor Weytslaan 13/1, 2920 Kalmthout

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is